top of page
Zoeken
  • Chantal Hendrikse

Playlist tip: Everybody's free (to wear sunscreen)


Music is what feelings sound like

Wat voor mij enorm goed helpt om dingen te verwerken of om mijn energiepeil instant weer naar omhoog te krijgen, is muziek. Een lastige dag verwerken, piekergedachten van me af te zetten (want oh ja, ik heb die ook hoor!), of me gewoon even helemaal uit te leven..alles kan ik kwijt in muziek.Dus ik deel graag de liedjes die mij helpen. En eentje die helemaal past bij mijn vorige blogbericht over piekeren, is deze van Baz Luhrmann. Heerlijk ontwapenend, eerlijk, droog en vol levenswijsheden. Hij gaat al effe mee, maar wat blijft hij zalig. Voor mij een liedje dat me meeneemt naar mijn tienerjaren, in de tijd van de jeugdbeweging..wat een memorabele tijden. Ik ben onze leiding nog steeds dankbaar voor hun geweldige levenslessen (4 G's, jullie hebben nog steeds een enorme impact hoor ;-)). Dit liedje was er één dat tijdens één van de bijeenkomsten op kamp langs kwam. Het zet enorm veel in perspectief en helpt om alle dagelijkse beslommeringen te relativeren.


Zet je ergens rustig, oortjes in, en geniet mee..


Liefs,


Chantal

Trainer, Coach, Praktijklector, blogger, dol op foto's en quotes, creatieve ziel, verliefd op mensen, verlies me in muziek, gelukkig, mama, vrouw, en nog veel veel meer...72 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Schrijfsels

Logo%20-%20design%202_edited.jpg
bottom of page