top of page
Zoeken
  • Chantal Hendrikse

Schrijfsels

Bijgewerkt op: 15 feb. 2019

Wie ben ik? Wat drijft me? Waar word ik gelukkig van?

Happiness is not a destination, it's a way of travel
"Happiness is not a destination, it's a way of travel"

Schrijven zit al zo lang ik weet in mijn vingers..als kind schreef ik dagboeken vol en mijn droom is om ooit een eigen fictieboek neer te pennen waarin ik al mijn creatieve dagdromen kwijt kan. Door een druk en bezig privé-leven (lees: baby's!) is het schrijven even wat ondergesneeuwd geraakt, maar het kriebelt weer enorm. Na een reeks opmerkingen van verschillende mensen, die zich bizar genoeg allemaal leken af te vragen waarom ik geen blog had (en omdat de baby's ondertussen geen baby's meer zijn), hierbij -met een toch wel erg klein hartje- mijn eerste blogbericht. Eentje over mijzelf nota bene..

"Elk mens heeft voor mij iets mooi in zich, het geeft me enorm veel voldoening om dit te ontdekken en mensen in hun kracht te zetten"

Geboren en getogen in Nederland, maar ondertussen als volledig ingeburgerd Kempische, spendeer ik veel van mijn tijd in het mooie Westmalle, België. Hier heb ik mijn eigen praktijk, waar mensen bij me terecht kunnen voor loopbaancoaching en stress- en burnout coaching.


Een creatieve geest, eentje die 101 interesses heeft en maar moeilijk kan kiezen wat ze nu eigenlijk echt het leukst vindt, dat omschrijft mij het beste. En dat kiezen heb ik al lang opgegeven, ik volg mijn hart en laat mijn gevoel me meenemen naar waar ik echt gelukkig van word. Dat maakt dat ik op professioneel vlak nu heel veel doe, want wat vind ik het fijn dat geen enkele dag hetzelfde is. Maar de rode draad door elke dag: dat het vol zit met het ontmoeten en begeleiden van intrigerende mensen, of het nu een groep in een bedrijf, één op één in mijn praktijk of met studenten in de Hogeschool is.


Ik geef training, ik coach, ik laat groeien, ik ontmoet, ik lach, ik leef en ik geniet. Ik vind het heerlijk om een deel te kunnen zijn van het groeiproces van mensen. Elk mens heeft voor mij iets mooi in zich en het geeft me enorm veel voldoening om dit te ontdekken en mensen in hun kracht te zetten.


Dit alles doe ik met de nodige dosis enthousiasme. Het mooiste compliment dat ik ooit kreeg van één van mijn cursisten in een training was: "Chantal, verlies nooit je aanstekelijke enthousiasme". Voor mij zo enorm waardevol, want als ik enthousiast ben over iets dan betekent dat dat ik er echt mijn hart en ziel in leg en echt bezig ben met wat ik graag doe. Dat deze vonk dan over springt op anderen, maakt dat mijn hart een vreugdesprongetje maakt.


Dit enthousiasme zal zich vanaf nu ook gaan vertalen in mijn schrijfsels. Maar ik wil niet zo maar random wat schrijven, ik wil vooral schrijven waar jullie iets aan hebben. Laat me dus gerust weten waar jullie meer over willen lezen, waar je zelf tegen aan loopt, wat je eigen loopbaanvragen zijn, hoe jij met stress om gaat, ... . Voel je vrij, vertel me wat je wil, ik kom het heel graag te weten!


Liefs en tot snel,


Chantal

Trainer, Coach, Praktijklector, blogger, dol op foto's en quotes, creatieve ziel, verliefd op mensen, verlies me in muziek, gelukkig, mama, vrouw, en nog veel veel meer...

131 weergaven0 opmerkingen
Logo%20-%20design%202_edited.jpg
bottom of page