top of page

Over Hench

 
Chantal Hendrikse
Zaakvoerder | HR-Consultant
Chantalprofiel_edited.jpg
Hench is niet alleen een leuke woordspeling met mijn naam (Hendrikse Chantal), in het Urban-Engels (niet toevallig één van mijn vele passies, de Engelse taal) staat het voor krachtig, sterk, goed gebouwd. En dat is volledig wat ik met de trajecten die ik begeleid wil bereiken: goed opgebouwde opleidings- en adviestrajecten waarbij alle spelers er krachtiger uitkomen.
 
Ikzelf ben gepassioneerd in het meewerken aan de groei van personen en organisaties. Mijn rugzakje vol ervaring helpt me bij het uittekenen van inspirerende trajecten. In 2008 ben ik afgestudeerd als Bachelor in het Sociaal Werk - Afstudeerrichting Personeelswerk. Na mijn studies ging ik aan de slag bij RESOC Kempen als Projectontwikkelaar bij de ondersteuning van bedrijven bij hun Diversiteits- en Competentietrajecten.
 
In 2014 kreeg ik de kans om aan de slag te gaan op de Karel de Grote Hogeschool als Praktijklector en doceer ik daar tot op heden vakken als Beroepspraktijk, Sociaal Agogische Vaardigheden en Practicum Competentie en ben ik stage- en scriptiebegeleider van studenten Personeelswerk. Daarnaast startte ik dat jaar ook bij Novare, een opleidings- en begeleidingsorganisatie gevestigd in Turnhout, als HR-Consultant / Trainer. Voor Novare werk ik nu nog steeds als vaste Freelance Trainer.
 
Uit de combinatie van al mijn passies ontstond Hench: de mogelijkheid om mijn enthousiasme over te brengen in opleidingstrajecten, mijn kennis in te zetten in HR-adviestrajecten en mijn droom om een eigen zaak uit de grond te stampen te verwezenlijken. 
 
Ik kijk er al naar uit om een inspirerend traject uit te bouwen met uw organisatie! Contacteer me gerust voor meer informatie!
LET'S MEET
bottom of page